Les ardentes - Logo

11-12-13-14 juli 24
Luik, Be

Winnterzuko

12/07

Winnterzuko

In een tijd waarin de Franse rapscene wemelt van het talent, hebben sommigen van hen zich op natuurlijke wijze onderscheiden van de massa dankzij hun talent en de kwaliteit van hun artistieke voorstellen. Het is als een bom die de grenzen van het genre verlegt, alles door elkaar schudt en een nieuwe golf creëert. Snel slalommen tussen hyperpop, eurodance en drum'n'bass-producties, versterkt door een digitale nostalgie die je grijpt en nooit meer loslaat - dat is de belofte van de artiest als je naar een van zijn projecten begint te luisteren!  

Winnterzuko belichaamt het verhaal van een UFO die in staat is om te rappen op elk type productie terwijl hij met onthutsende oprechtheid over zijn leven praat.

Zijn nieuwste album WINNTERMANIA bestaat uit twaalf tracks van een episch nieuw hoofdstuk in Winnterzuko's verhaal. Het is een project waarbij de rapper zich in goed gezelschap bevindt, want hij heeft So La Lune, Realo, Wasting Shit en Khali uitgenodigd om samen met hem de line-up nog dichter te maken.

Hij staat op vrijdag 12 juli in Les Ardentes!