Les ardentes - Logo

11-12-13-14 juli 24
Luik, Be

OFFSET

11/07

OFFSET

Offset, echte naam Kiari Kendrell Cephus, geboren in Lawrenceville, Georgia, is een Amerikaanse rapper en zanger. Hij is vooral bekend als lid van het trio Migos, naast familieleden Takeoff (RIP) en Quavo.

In 2017 werd hun nummer Bad and Boujee een internetmeme, die andere nummers voortbracht met de tekst "rain drop, drop top", gezongen door Offset. Het nummer bereikte de eerste plaats op de Amerikaanse Billboard Hot 100 chart en in 2017 bracht het trio hun tweede album "Culture" uit, dat de eerste plaats bereikte op de Amerikaanse Billboard Hot 200 chart.

Hij heeft talloze ongelooflijke tracks gemaakt met artiesten als Drake, Travis Scott, Tyga, Macklemore, Marshmallow, Gucci Mane, 21 Savage, Playboi Carti, ...

Offset is ook bekend voor zijn featuring op Hamza's Sadio, die exclusief werd gedraaid op Ardentes 2022. De band tussen de twee artiesten is uniek, geleid door hun gedeelde muzikale energie. Uiteindelijk is de track een echt succes, waarbij de twee kicketeers de productie efficiënt aanpakken en echte waarde toevoegen aan hiphop.