Maart releases recapitulatie!

Wat dacht je van een overzicht van de in maart uitgebrachte albums?

03/03: ALPHA - Djadja & Dinaz 
De afgelopen maand begon heel, heel sterk met de release van ALPHA van Djadja & Dinaz. Twee jaar na hun laatste album Spleen markeert het duo op 03 maart zijn comeback met ALPHA, een melancholische en ritmische productie die hun reis belicht.

10/03: OMERTA - Maes 
Op 10 maart onthult Maes OMERTA, een album van 20 tracks. Het wordt gekenmerkt door sterke samenwerkingen: Kayna Samet, Gims, Morad, Niska, Gazo of Koba LaD.

10/03: Carré - Werenoi 
Negen maanden na de release van zijn project Telegram, nu gecertificeerd goud, brengt Werenoi eindelijk zijn eerste album uit, Carré! Met dit project schakelt de rapper een versnelling hoger en maakt hij een echte plaats voor zichzelf in de Franse rapscene.

29/03: AMI - Luther 
Na het succes van Garçon vorig jaar is Luther terug met AMI, een 3-track EP die zijn bijzondere universum markeert. Met zijn 19 jaar doorbreekt de rapper de codes door een eigen wereld voor te stellen.

31/03: Plus fort que l'orage - Bekar 
Na 4 projecten presenteert Bekar zijn eerste studioalbum: Plus fort que l'orage. Met 16 tracks waaronder 4 featurings, onthult het album de techniek van de rapper door middel van krachtige teksten.