Les ardentes - Logo

6-7-8-9 juli 23
Luik, Be

TERUGBETALING VAN 4 DAGEN PASS TICKETS

TERUGBETALING VAN 4 DAGEN PASS TICKETS

Zoals jullie weten, werden we deze zomer geconfronteerd met de annulering van de laatste dag van het festival, na weersvoorspellingen die ertoe leidden dat de autoriteiten ons niet lieten openen op zondag.

Na de restitutie van de cashless en dagkaarten voor zondag, kunnen we nu de terugbetalingen voor houders van de 4 DAY PASS bevestigen.

Het is ons EINDELIJK gelukt en we willen jullie bedanken voor jullie geduld in deze zaak. We kunnen je verzekeren dat we elke dag hebben gewerkt om dit te kunnen bevestigen zonder je festival in gevaar te brengen.

Concreet zal elke houder van een 4 DAY PASS op aanvraag een terugbetaling kunnen krijgen van ¼ van de aankoopprijs van de PASS (exclusief camping en parking, maar inclusief de aankoopprijs).

Bijvoorbeeld, houders van de klassieke 4 DAGEN PASS (met of zonder camping) die hun PASS kochten voor €240 (+ €7 kosten) zullen een terugbetaling krijgen van €61,75 (€247 / 4).

In de praktijk, als je je ticket op onze website of via ons officiële wederverkoopplatform hebt gekocht, kun je vanaf nu tot middernacht op 3 november HIER je restitutieverzoek indienen.

Terugbetalingen worden uiterlijk een paar dagen na deze sluitingsdatum gedaan op de rekening die is gebruikt om de bestelling af te ronden. Houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat de banktransactie is geactiveerd.

Als je het ticket hebt gekocht bij een officieel extern verkooppunt (Fnac, Ticketnet, Night&Day), kun je rechtstreeks contact met hen opnemen via refund@lesardentes.be 

Met de aftermovie voor de deur is het nu tijd om de eerste details van de editie 2024 te onthullen, zodat we met z'n allen de frustratie van deze zomer kunnen goedmaken!

Het wordt groots en we kijken er nu al naar uit om de eerste verrassingen bekend te maken.

Vragen? > refund@lesardentes.be