Les ardentes - Logo

6-7-8-9 juli 23
Luik, Be

De Franse Rapgame bij Les Ardentes

Van het noorden naar het zuiden via de hoofdstad, de Franse rapgame is deze zomer van kracht op Les Ardentes!

Leto & Guy2Bezbar zijn het vetste rapduo van de hoofdstad! Na tal van featurings kondigden de twee rappers afgelopen november een gezamenlijk project aan. Hun track Sosa, onthuld in een optreden op Colors, heeft al meer dan 6 miljoen views verzameld. Deze zomer nemen ze je mee naar de sterren!  

Alonzo, de rapper uit Marseille, voormalig lid van Psy 4 de la rime, is sinds 2009 een zwaargewicht in zijn solocarrière. Met hits als Papa Allo, Binta en Traficante, en vurige feats met Ninho, Gradur, 13 Organisé, Imen Es, Jok'air en vele anderen, heeft Alonzo de eeuwen en raptrends doorkruist en blijft hij aan de top. Hij staat deze zomer op Les Ardentes en belooft een vurige show. Bereid je voor! 
 


De Koning van het Noorden komt naar Les Ardentes. ZKR, die oorspronkelijk uit Roubaix komt, lanceerde in 2018 zijn reeks freestyles van 5 minuten, waarin hij wilde rapdemo's stuurt, en het is in deze reeks dat één aflevering in het bijzonder opvalt en zijn carrière naar een andere dimensie stuwt, freestyle #8 die in juni 2020 werd uitgebracht en die viraal is gegaan en meer dan 60 miljoen keer is bekeken.