Les ardentes - Logo

6-7-8-9 juli 23
Luik, Be

Hamza, SCH en Freeze Corleone, het houdt niet op!

Hamza, SCH en Freeze Corleone, het houdt niet op!

Een van de meest gerespecteerde (en bewonderde) rappers in de business, Hamza heeft de ladder van het succes beklommen zonder ooit concessies te doen. In 2022 werd zijn track Fade Up (met Zeg P en SCH) gecertificeerd als diamanten plaat.

Hij heeft net een datum aangekondigd in de Accor Arena. In drie dagen tijd is het concert al uitverkocht.

 

SCH is de stem van een van de meest gezongen coupletten van de afgelopen maanden - "Oui ma gâtée, ..." - het allereerste begin van de enorme hit "Bande organisée". -, het begin van de gigantische hit 'Bande organisée'.

Met Autobahn, zijn nieuwste mixtape, sluit hij een jaar af dat werd gekenmerkt door succes, filmsets en motorritten op het circuit.

 

"Hij lijkt een beetje op Ra's al Ghul in Batman, een mysterieus, slim, intelligent personage dat aan het hoofd staat van de League of Shadows." Zo wordt Freeze Corleone beschreven door zijn 667 sidekick, Zuukou Mayzie. Van manga tot popcultuur, via verschillende samenzweringstheorieën en een zeer persoonlijke visie op geopolitiek, tonen de teksten van de kunstenaar een zeer subjectieve visie op de wereld en zullen ons blijven verbazen.