Les ardentes - Logo

6-7-8-9 juli 23
Luik, Be

Gazo, Josman & Dinos voegen zich bij de ongelooflijke Ardentes line-up!

Gazo, Dinos en Josman zullen er ook zijn!

Een rapper is vooral een stem. Gazo's stem is net als zijn personage: hees, diep en dreigend. Zij is ook een van de meest prominente van de Franse drill wave, een rap-subgenre dat Frankrijk in 2020 teisterde en waar een groot aantal jonge rappers naam probeert te maken.

 

Dinos, de rapper met de mooie pen, is een ware artiest geworden.

Net toen internet zijn intrede deed, ontdekte Dinos Rap Contenders: hij werd onmiddellijk geselecteerd en zette zijn tegenhangers te kijk. Hij was pas 17 jaar oud.

De jaren gaan voorbij, velen moeten Dinos benijden, maar weinigen kennen zijn recept. Melancholie, milt, verdriet, poëzie en hartzeer... Dinos is een van deze nieuwe soort rappers: zij die niet aarzelen om hun gevoelens te openbaren.

 

Een boegbeeld van de nieuwe Franse rapscene, een eenzame UFO, een ruwe diamant. Er is geen tekort aan bijvoeglijke naamwoorden om Josman te beschrijven.

De rapper uit Vierzon is vooral een artiest als weinig anderen. Een goudsmid die tot het uiterste werkt aan zijn projecten door betrokken te raken bij elk aspect van het creatieve proces. Een nauwgezette kunstenaar die niets aan het toeval overlaat en die van zijn zeldzaamheid een echte kracht heeft weten te maken.