Les ardentes - Logo

6-7-8-9 juli 23
Luik, Be

Thahomey

07/07

Thahomey

Avant-gardistisch, vernieuwend en onnavolgbaar
In de rapwereld zijn er maar weinig artiesten die beweren codes opnieuw uit te vinden en genres te overstijgen zoals ThaHomey. Bijgenaamd "Le Trill", verliet deze stoutmoedige artiest zijn geboortestad Reims om de Parijse scene te veroveren en werd al snel een emblematische figuur van de "New Wave".
Een van zijn meest succesvolle tracks is ANOTHER KID, een single van zijn hitproject TRILLISTIK. ThaHomey bouwt voort op dit succes met DROP OUT, een track die authenticiteit viert en luisteraars aanmoedigt om hun individualiteit te uiten.
ThaHomey onderscheidt zich van de populaire en trendy artiesten met zijn originaliteit en unieke artistieke visie. Zijn creativiteit uit zich in een eigenzinnige lexicale aanpak, gedurfde ritmische plaatsingen en vooruitstrevende composities. Als visionair anticipeert hij op de trends van de Franse rap en geeft hij er vorm aan.
Na een succesvolle Europese tournee staat ThaHomey op het punt zijn stempel te drukken op het muzikale landschap met zijn langverwachte project RARISSIME. Dit opus, dat in de lente van 2023 zal verschijnen, belooft fans in vervoering te brengen en het uitzonderlijke talent van deze buitengewone artiest te bevestigen.